رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

انتقاد رئیس‌جمهور از کیفیت اجرای برخی خطوط ریلی

رئیس جمهوری با انتقاد از کیفیت اجرا برخی مسیر‌های ریلی و جاده‌ای بر تسریع در اجرای کریدور مرزی با آذربایجان و نهایی کردن احداث کریدور شمال- جنوب تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های حمل و نقل کشور و نیز کریدور‌های منطقه‌ای بر تسریع در اجرای کریدور مرزی با جمهوری آذربایجان و همچنین نهایی کردن احداث کریدور شمال- جنوب تأکید و اظهار کرد: با توجه به اهمیت این مسیر در تکمیل کریدور‌های منطقه‌ای این پروژه باید هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

وی با اشاره توافقات حاصل شده درباره تسریع در تکمیل مسیر شلمچه-بصره در جریان سفر اخیرش به عراق، افزود: این مسیر برای ما اهمیت فراوانی دارد و مقامات دولت عراق نیز بر تسریع در اجرا و تکمیل آن تأکید دارند؛ لذا باید همه تلاش خود را برای رفع موانع پیش روی تکمیل این پروژه به کار بگیریم.

وی از وزارت راه خواست با همکاری سایر مسئولان مربوطه سناریو‌های مطرح برای همکاری با روسیه در زمینه زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی را نهایی کند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت کریدور‌های ترانزیتی اعم از ریلی و جاده‌ای برای کشور و تاکید سند چشم‌انداز بر این موضوع تصریح کرد: در حوزه حمل و نقل اولویت ما افزایش ظرفیت اسکله‌ها، توسعه خطوط راه‌آهن و تأمین ماشین‌آلات سنگین راه‌سازی است. در خارج از حوزه حمل و نقل نیز تأمین برق، تبادل گاز و سپس توسعه صنایع و تبادل فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از کیفیت اجرای برخی مسیر‌های ریلی و جاده‌ها گفت: کیفیت مصالح به کار رفته در جاده‌ها در برخی مسیر‌ها مناسب نیست و با توجه به اینکه تمرکز ما برای ترانزیت کالا در کشور از این مسیرهاست، باید کیفیت اجرای این مسیر‌ها ارتقا یابد.

ویبا تأکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های حمل و نقل اظهار داشت: علاوه بر حوزه‌های ریلی و ساخت تجهیزات مربوط به حمل و نقل ریلی، مثل لکوموتیو، هم‌اکنون اسکله‌ها و بنادر ما هم ظرفیت‌های زیادی برای فعالیت بخش خصوصی دارد و حتی سرمایه‌گذاران خارجی نیز می‌توانند در این حوزه فعال شوند.

در این جلسه فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به مذاکرات این وزارتخانه با طرف‌های روسی، گزارشی از آخرین وضعیت توافقات و همکاری‌ها با این کشور در زمینه اجرای زیرساخت‌های حمل و نقلی و کریدور‌های منطقه‌ای ارائه کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار